Hoppa till sidans innehåll

Upplevelsen


Flygtur_i_present

 

Svårt att hitta en present till en vän eller familjemedlem som redan har allt? Eller kanske någon i din bekantskapskrets skall gifta sig och behöver en sista frihetsupplevelse!

 

Vill du boka en flygning? Mejla till:

 

This is a mailto link

Pris: 1950:- 

Just nu har vi inte möjlighet att svara i telefon utan återkommer så snart vi kan på mejl.

 

> > Klicka här så visas en karta < <

 

Att flyga fritt som en fågel bland fåglarna och se marken sjunka bort i ett modernt segelflygplan som ljudlöst stiger mot molnen, ger en obeskrivlig känsla av lycka och frihet. Ett presentkort på en segelflygtur är därför den perfekta upplevelsepresenten, inte minst som julklapp.

 

ASK_21

 

Vi arrangerar födelsedags-, möhippe- och svensexeflygningar med kort varsel på Alingsås flygfält alla dagar och kvällar i maj till augusti, samt veckosluten i april, september och oktober. Ni bokar flygturen till en tidpunkt som passar er och behöver inte stå i kö och vänta när ni kommer till flygfältet.

 

Flygplan och segelflyginstruktör står beredda och väntar på den som skall "hissas i luften". 

 


Den första sträckan bogseras segelflygplanet upp av ett vanligt motorflygplan och därefter flyger vi enbart med hjälp av naturens krafter.

 

 

Bogsering sker till 1000 meters höjd och flygningen varar 20-40 min beroende på hur bra de termiska uppvindarna bär. Den som skall firas sitter längst fram på pilotens plats och läraren sitter bakom. Om man vill får man en grundlektion och själv prova på att styra. Eller så njuter man bara av den enorma utsikten och tystnaden under en lugn, stillsam och behaglig kvällsflygning.

 

 

 

Givetvis bjuder vi på kaffe i vår trevliga klubbstuga till medföljande sällskap och vår grillplats står till ert förfogande om ni vill ta med er en matkorg och ordna en picknick.

 

Presentkortet ger dig även 980 kr i rabatt på klubbens kortkurs/startkurs för certifikatutbildning om den påbörjas inom ett år. Se mer under Utbildning / Certifikatutbildning - Segelflygplan.

 

Firma- och familjedagar.

Vi ordnar upplevelsen på firmautflykter och familjedagar. Låt personalen på Ditt företag eller hela familjen komma till vårt flygfält en dag, och de som vill får prova på att flyga. Den perfekta kick-off aktiviteten för ert nya projektet eller för att svetsa samman den nya organisationen. Kontakta oss för mer information och offert.

Uppdaterad: 15 APR 2017 11:42

Vill du ge bort en oförglömlig present eller prova själv hur det är att sväva fritt som fåglarna?

 Köp presentkort här!

wrapped_present_box2 kopia


Hitta hit!

images


Se våra senaste flygningar på WeGlide


Flyger vi?


Byggmalen

A20-1


AROWeb

unnamed


Släpvagnskalkylatorn

bil-och-släp-51849562

Postadress:
Göteborgs SFK - Flygsport
Bengt Svensson, Knektegårdsgatan 47A
44137 Alingsås

Besöksadress:
Flygfältsvägen 21
44192 Alingsås

Kontakt:
Tel: 0322636370
E-post: This is a mailto link

Se all info